Bilgekent Okulları

Anaokulu

Bilgekent Okulları, Milli Eğitimin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, temel bilgi ve becerilere sahip, eleştirel düşünebilen, etkili iletişim kurabilen ve yaratıcı bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiştir. Okulumuzdaki eğitim sisteminin temelini oluşturan bilim, sevgi ve hoşgörü ilkelerinin ışığında öğrencilerimize, demokratik ve çağdaş bir eğitim ortamı sağlanmaktadır. Bu ortamda öğrencilerimiz, bireysel öğrenme ve ekip çalışması becerilerini kazanmakta, kendilerine sağlanan aktivite olanaklarıyla da ilgi duydukları güzel sanatlar, spor vb. alanlarda yeteneklerini geliştirmeye teşvik edilmektedir.

“Çocuğunuza bir iyilik yapın Bilgekent Okullarının Örnek Eğitim Modeliyle tanıştırın.”

“Mutlu çocuk başarılı çocuk..” anlayışı ile;

• Çocuklarımızı yarıştırmayan, huzur ve sevgiyle aldıkları eğitim içerisinde doğal olarak başarıyı yakalayan,
  • Çocuğun psikolojik gelişim süreçlerine önem verilen,
  • Kalabalıklar içinde yok olmasına izin verilmeyip “Her çocuk özeldir.” düşüncesi ile uzman eğitim kadromuz tarafından yetenekleri keşfedilen,
  • Sadece test çözme becerileriyle değil portfolyo, (kişinin mesleki ve bireysel başarısını,gelişimini ve yeteneğini) proje, tartışma vb çalışmalarla sonuç odaklı olmaktan çok süreç odaklı ölçme-değerlendirme sistemine sahip,
  • Ezbere dayalı olmayan “Öğrenmeyi Öğrenen “ bireyler olarak kendini geliştiren,
  • Milli ve Manevi değerlerini dramatizasyon yöntemi ile öğrenen,
  • Eğitim ve büyüme süreci içerisinde maneviyatı yüksek,
  • Büyük ve küçüklerine saygıyı kaybetmeyen,
  • Gelenek ve göreneklerine sahip çıkan,
  • Öykü tamamlama dersleri ile kendini ifade eden, özgüveni yüksek
  • Kulüp çalışmaları, sosyal projeler ile işbirliği ve takım çalışmasını öğrenmiş bireyler yetiştirmek yegane hedefimizdir.

Eğitim Anlayışımız ve Faaliyetlerimiz

• Öğrenciyi merkeze alan,yapılandırmacı eğitim anlayışı
  • Etkin ve nitelikli ingilizce eğitimi
  • Alanında uzman öğretmen kadrosuyla,uluslararası geçerliliği olan Cambridge dil sınavlarına hazırlık
  • Son teknoloji akıllı sınıflarda eğitim-öğretim
  • Akıl ve zeka oyunları etkinlikleri
  • Dikkat güçlendirme-yaşam becerileri faaliyetleri/çalışmaları
  • Tam gün eğitim
  • Sınırsız ders takviyesi
  • Milli ve manevi değerler eğitimi
  • Bilim,kültür,spor ve sanat aktiviteleri
  • Okul şenlikleri
  • Sosyal yardımlaşma ve dayanışma faaliyetleri

Bilgekent Okulları / Osmaniye

Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi, 2012 Sok. No:15   80750 Kadirli/Osmaniye

(0 328) 718 82 82
bilgi@bilgekentokullari.k12.tr

Pazartesi – Cumartesi : 07:00 – 18:00

2023 – 2024
yeni kayıt dönemi başladı
Bilgekent Okullarının Avantajlı Kayıt İmkanlarından Faydalanmak için Acele Edin !